ΛXIII (aksi) is een veelzijdig ontwerpbureau dat bouwt op de samenwerking tussen de gelukkige mens en de duurzame natuur. Geen uitdaging is te groot om zowel duurzaamheid, natuur, mensen en beleefbaarheid bij elkaar te brengen en zo krachtige ontwerpen te maken.

ontwerpers van duurzame ruimte

info@axiii.nl
+31 (0) 6 28 77 26 89

Stieltjesstraat 36
2313 SL, Leiden
KVK: 74512617
BTW: NL859930427B01
BANK: NL05 KNAB 0259 0232 80

 

Wij ΛXIII zijn een jong en eigentijds ontwerpbureau. Afkomstig van de bouwkundeopleiding te Delft hebben we al het goede meegekregen. Technisch, functioneel en precies is hoe wij zijn opgeleid, duurzaamheid, beleefbaarheid en wensgericht zijn onze passies en drijfveren.

Door onze verschillende achtergronden en interesses zijn we in staat om op vrijwel alle vraagstukken een passend en creatief antwoord te vinden. Wij kenmerken ons door onze brede interesse en kennis waardoor we opgaven gericht kunnen aanpakken of in een breder perspectief kunnen plaatsen als dit nodig is.

Onze projecten zijn weliswaar verschillend van aard, wat onze brede inzetbaarheid ondersteund. Onze focus ligt op het samenbrengen van duurzaamheid, natuur, mensen en beleefbaarheid, zowel in de precisie van details als de algehele sfeer van een project. Daarnaast zijn wij niet angstig om uitdagingen aan te gaan of ons ondergeschikt te maken aan het project zodat deze voor ons kunnen spreken.

Duurzaamheid

Wij ontwerpen duurzaam! Dat is het startpunt en gedurende het gehele proces ook hetgeen waar wij ons aan spiegelen. Onze ontwerpen zijn daardoor niet enkel voor nu maar gelijk toekomstbestendig en gereed om ook in de toekomst nog van waarde te zijn.

Natuurinclusief

De natuur is erg belangrijk in ons mensenleven, niet alleen om van te genieten en tot rust te komen, ook voor onze gezondheid doet het wonderen. Nu steeds meer mensen in stedelijke omgevingen wonen, werken en verblijven is het belangrijk dat de natuur een belangrijke rol in ons leven blijft spelen. Onze ontwerpen zijn daarom geënt op het samenbrengen van deze twee ogenschijnlijk verschillende werelden.

Mensen

De mens stellen wij centraal in al onze ontwerpen. Niet enkel de opdrachtgever is daarin belangrijk, alle toekomstige gebruikers en passanten zijn hierin ook van belang. Dit zorgt er niet alleen voor dat een ontwerp vaak beter in zijn omgeving past, ook zorgt het ervoor dat procedures sneller en met minder problemen doorlopen worden.

Atmosfeer

In ons ontwerpproces zijn beleefbaarheid en een prettige atmosfeer vaste kernwaarden. Een ieder moet zich prettig kunnen voelen in een door ons ontworpen omgeving of een prettig gevoel hebben bij hetgeen wij ontwerpen.

Tristan P. W. van Ham
Partner
LinkedIn | tpwvanham@axiii.nl

Dylan S. Janse
Partner
LinkedIn | dsjanse@axiii.nl

Partners

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share